Sevgili Öğrencilerimiz,

16 Eylül 2020 tarihli İngilizce Yeterlilik Sınavı için giriş bilgileriniz e-posta adreslerinize gönderilmiştir. (İTÜ kullanıcılarının İTÜ e-posta kutularını, diğer kullanıcıların ve yeni lisans kaydı yapan öğrencilerimizin sınav kaydı sırasında verdikleri e-posta adresi kutularını kontrol etmeleri gerekmektedir. Spam, Junk, Gereksiz, vb. posta klasörlerinizi de kontrol edebilirsiniz. Tüm bu kontrollerin ardından e-postanızın ulaşmadığını düşünüyorsanız, yardım bileti açınız.)

Sınav giriş ekranına e-postada gelen bağlantı üzerinden gittiğinizden emin olunuz. Şifrenizde yer alan büyük harf - küçük harf, sayı - harf (özellikle o ve 0), yakın harf (L ve I gibi) kombinasyonlarını dikkatli bir şekilde giriniz. Şifrenizin başında ve sonunda fazla karakter olmadığına emin olunuz (fazladan boşluk kopyalanması gibi).

Eylül 2020 Yeterlilik Sınavı Kuralları ve Sınav İçeriğini dikkatlice okumanızı bir kez daha hatırlatırız.

Öğrencilerden sınav başında kameraya kimliklerini (İTÜ öğrenci kimliği VEYA nüfus cüzdanı/pasaport/ehliyet) göstermeleri istenecektir.

Sınavda kullanılacak bilgisayarın ortam kontrollerinin sınava girmeden önce bu bağlantı üzerinden test edilmesi önemle tavsiye edilir.

Yeterlilik Sınavında ve öncesinde karşılaştığınız sorunlarla ilgili yardım bileti oluşturarak destek alabilirsiniz. Söz konusu işlem için http://yardim.itu.edu.tr/ adresinden Yabancı Diller Yüksekokulu > İngilizce Yeterlilik Sınavı > Sınavla İlgili Sorular kategorisi üzerinden bilet oluşturabilirsiniz.

Yabancı Diller Yüksekokulu