İngiliz Dili Programları Akreditasyon Komitesi (CEA) tarafından akredite olan tüm kurum ve programlar, akreditasyon süresi boyunca CEA İngiliz Dili Eğitimi Programları ve Kurumları Standartlarını karşılamaya devam etmelidir.  Akademik veya idari konularda şikayette bulunmak isteyenler çevirim içi veya Öğrenci İşlerinde bulunan Öğrenci Şikayet Formu’nu Müdür Sekreterine, Öğrenci İşlerine veya UOLP Koordinatörlüğü’ne bırakarak Yüksekokul Müdürü, Müdür Yardımcıları veya ilgili program koordinatörü ile görüşebilirler. Yeterlilik Sınavı sonuçları için, sınav kağıtlarının yeniden değerlendirilmesini isteyen öğrenciler çevirim içi veya Öğrenci İşleri’nden temin edebilecekleri Yeterlilik Sınavı İtiraz Formu’nu doldurarak Öğrenci İşleri’ne bırakabilirler.  Kurumumuz CEA akreditasyonuna sahip bir kurum olduğundan şikayet sahibi dilemesi halinde şikayet detayları ile birlikte CEA ile iletişime geçebilir. Daha ayrıntılı bilgi edinmek için linke tıklayınız.