Haziran 2022 İngilizce Yeterlilik Sınavı I. Oturum Sonuçları ve II. Oturum Giriş Bilgileri

by Melis Saylaç | Haz 27, 2022
Haziran 2022 İngilizce Yeterlilik Sınavı I. Oturum Sonuçları ve II. Oturum Giriş Bilgileri

29 Haziran 2022 İngilizce Yeterlilik Sınavı II. Oturumu İTÜ Maçka Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu'nda saat 10:00'da gerçekleştirilecektir. 

Mevcut lisans hazırlık öğrencilerinin sınava gelirken yanlarında İTÜ kimlik kartları VE resmi bir kimlik belgesi (Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, ehliyet, pasaport) ile gelmeleri gerekmektedir. Lisans hazırlık öğrencisi olmayanlar ise resmi bir kimlik belgesi (Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, ehliyet, pasaport) ile sınava girebilirler.

 

Mevcut İTÜ öğrencileri öğrenci numaralarına göre, Yüksek Lisans başvurusu yapmış olan adaylar aday numaralarına göre, diğer kişiler ise sınav kayıt numaralarına göre listelenmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık Programları, Nisan 2018 ile Nisan 2027 arasında CEA (Commission on English Language Program Accreditation) tarafından tekrardan akredite edilmiştir ve İngilizce Dil Programları ve Kurumları için CEA Standartlarını kabul eder. CEA, ABD’deki Eğitim Bakanlığı tarafından ABD’deki İngilizce dil programları ve kurumları için ulusal olarak tanınan bir akredite ajansı olarak kabul edilmektedir. Bu akreditasyon hakkında daha fazla bilgi için lütfen CEA, 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314, (703) 665-3400, www.cea-accredit.org adresinden iletişime geçin.

cea

Sayılarla Yabancı Diller Yüksekokulu

İstanbul Teknik Üniversitesi

Öğrenci Sayısı 3127 Kişi

Program Sayısı 4 Program

Yabancı Dil 8 Dil

Sınıf Adedi110 Sınıf

Akademik Personel 182 Öğretim Görevlisi