Bu duyuru 2023 yılında YKS ile Yerleşen Lisans Öğrencileri, UOLP Çift Diploma - Suny Hazırlık Öğrencileri, Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş Yapan Öğrenciler ve Yurt Dışından Kabul Edilen Lisans Öğrencilerini ilgilendirmektedir.

Hazırlık eğitimi alacak olan tüm öğrencilerin (geçerli bir sınav sonuç belgesi bulunmayan öğrenciler, İngilizce Yeterlilik Sınavına girmemiş olan öğrenciler, 6-9 Eylül 2023 İngilizce Yeterlilik Sınavında başarısız olan ya da itiraz sonucunu bekleyen öğrenciler) 13 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Düzey Belirleme Sınavına katılmaları zorunludur.

Düzey Belirleme Sınavı 13 Eylül 2023 tarihinde Maçka Kampüsünde gerçekleştirilecektir.

Sınava gireceğiniz derslik ve sınav saatiniz öğrenci numaranızın yanında yer almaktadır. Liste için tıklayınız

Sınava geçerli bir kimlik belgesi ile gelinmelidir (Sınav giriş belgesi olmayacaktır). Sınav için kurşun kalem ve silgi getirmeniz gerekmektedir. Sınav süresi 2 saat 15 dakikadır.