Telafi Sınavı 26 Mayıs 2023 saat 10:00'da gerçekleştirilecektir. Sınav, telafi hakkı bulunan öğrencilerimizin hesabına bir saat önceden 09:00'da tanımlanacaktır.

Year-End Sınavı için telafi başvuruları devam etmektedir:

• Year-End Sınavı sırasında teknik problemler nedeniyle sınavı tamamlayamayan veya sınava giremeyen öğrenciler 26 Mayıs 2023'te gerçekleştirilecek olan telafi sınavına girebilirler. Bu öğrencilerin 25 Mayıs 2023 (bugün) - 13:00'e kadar zcimen@itu.edu.tr adresine tüm öğrenci bilgileri ile beraber mazeretlerini iletmeleri gerekmektedir.
  • Year-End Sınavının gerçekleştiği güne ait doktor raporu bulunan öğrencilerimiz 26 Mayıs 2023 tarihindeki telafi sınavına girebilirler. Söz konusu durumdaki öğrencilerin doktor raporlarının taranmış halini veya net bir fotoğrafını zcimen@itu.edu.tr adresine tüm öğrenci bilgileri ile beraber göndermeleri gerekmektedir.
Telafi sınavına giren öğrencilerin telafi sınavı notları geçerli olacaktır.

Karşılaştığınız sorunlarla ilgili yardım bileti oluşturarak destek alabilirsiniz. Söz konusu işlem için http://yardim.itu.edu.tr/ adresinden Yabancı Diller Yüksekokulu > Elma Sınav Platformu kategorisi üzerinden bilet oluşturabilirsiniz.