Öğrenci Motivasyon Merkezi (SMU), önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönem de siz sevgili öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimine ve yaratıcı sürecine destek olmak adına etkinlik ve faaliyetlerine devam ediyor. 

6 Mart-10 Mart tarihleri arasında SMU asistanlık ve öğrenci kulüpleri için başvuruda bulunabilir, bunlar ile ilgili detaylı bilgi almak için ekte bulabileceğiniz broşürleri inceleyebilirsiniz. 

Maçka YDY binasında bulunan Öğrenci Aktivite Odası dönem boyunca sizlerin kullanımına açıktır. Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla odayı ziyaret edebilir, çalışmalarınızı burada gerçekleştirebilir, odada bulunan kaynakları kullanabilirsiniz.  Odadaki kaynaklar ile ilgili detaylı bilgi almak için lütfen ilgili broşürü inceleyiniz. 

Öğrenci Motivasyon Merkezi bu dönem öğrencilere koçluk hizmeti vermeye başlamıştır.  Bu zor dönemde motivasyonu kaybetmeden eğitime devam etmenin, koşulların neden olabileceği kafa karışıklığının farkındayız. Kendi potansiyelinizi keşfetmeniz, kendinize hedefler belirlemeniz ve harekete geçmeniz için sizinle iş birliği yapmaya hazırız. Koçluk hizmeti ile ilgili broşürü inceleyip detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tüm bu hizmet ve faaliyetlerden haberdar olmak için Instagram @itu.smu hesabından sayfamızı takip edip bildirimleri açmayı unutmayın. 

Sizin için buradayız!  Birlikte paylaşmaya, üretmeye ve öğrenmeye hazırız!

SMU Hizmetleri

SMU Aktivite Odası

SMU Asistanlık

SMU Koçluk

SMU