Bu dönem zor bir öğrenme ortamında bulunuyoruz ama bu hedeflerinize ulaşamayacağınız anlamına gelmez. ILC, öğrenme sürecinizin her adımında sizi desteklemek için burada ve her zaman yanınızda olabilmek adına ekibimize birçok öğretim görevlisi ekledik.

İngilizce öğrenmek ve hazırlık programı ile ilgili TÜM SORULARINIZI sormak için OKUL SAATLERİ İÇERİSİNDE bize ulaşabilirsiniz. Bunun için çevrimiçi Zoom seanslarımız mevcut ve ayrıca ILC'de yüz yüze destek için öğretim görevlilerimiz de bulunmaktadır. Randevu almanıza gerek yok, sadece katılmanız yeterlidir! Program ve Zoom linklerini Ninova Ders Dosyaları/DESTEK dosyasında bulabilirsiniz. Sınıf arkadaşlarınızla aynı anda kolayca katılabilirsiniz.

Tabii ki, bireysel desteğe ihtiyaç duyduğunuz zamanlar için mentorluk randevularımız hala mevcuttur. Her zamanki gibi, ilc.itu.edu.tr/mentoring web sitemizden randevu alabilirsiniz (çevrimiçi veya yüz yüze). Ayrıca yine her zaman olduğu gibi, çevrimiçi kaynaklarımız (ilc.itu.edu.tr/resources) size zengin bir çalışma materyali ve fikir kaynağı sunmaktadır. Bunların haricinde zaman zaman başka etkinliklerimiz de olacaktır. Haberdar olmak için lütfen bizi Instagram @itu.ilc hesabından takip edin.

Size destek için buradayız! Lütfen bize danışmaktan çekinmeyin!

ILC Ekibiniz