İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

Yabancı Dil Olarak İspanyolca Dersi İçin Öğretim Görevlisi İlanı

Okulumuzda görevlendirilmek üzere 2022-2023 Akademik Yılı için deneyimli anadili İspanyolca olan YABANCI UYRUKLU 1 Öğretim Görevlisi alınacaktır.

Başvuru sahiplerinde belirtilen niteliklerin az bir tanesi bulunmak zorundadır:

. Üniversitelerin İspanyolca Öğretmenliği veya İspanyolca Dili ve Edebiyatı bölümlerinden lisans ya da yüksek lisans derecesiyle mezun olmak

· Akredite bir dil öğretim merkezinde en az iki yıl Yabancı Dil Olarak İspanyolca öğretim deneyimi sahibi olmak

Detaylar:

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı itibari ile bizimle çalışacak deneyimli, İspanyolca öğretim görevlileri arıyoruz. Alınacak olan öğretim görevlilerinin sözleşmeleri yıllık olarak yenilenecektir. Eğitim teknolojilerini kullanma konusunda bilgi sahibi, esnek ve takım çalışmasına uyumlu biri aranmaktadır.

İTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Maçka’da yer almaktadır.

Pozisyon haftada en az 22 saat eğitim gerektirir. Ayrıca, bu pozisyonla ilgili idari görevlerin de yerine getirilmesi gerekmektedir.

Başvurular e-posta yoluyla yapılacaktır. Bu niteliklere sahip adayların 15 Kasım 2022 tarihine kadar özgeçmişlerini ' İSPANYOLCA ÖĞRETİM GÖREVLİS BAŞVURUSU' başlığı ile ituydy@itu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

14 Eki 2022