Bu duyuru 2022 YKS ile Yerleşen Lisans Öğrencileri, UOLP Çift Diploma - Suny Hazırlık Öğrencileri, Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrenciler ve Yurt Dışından Kabul Edilecek Asil Listesindeki Lisans Adaylarını ilgilendirmektedir.

Hazırlık eğitimi alacak olan tüm öğrencilerin (geçerli bir sınav sonuç belgesi bulunmayan öğrenciler, İngilizce Yeterlilik Sınavına girmemiş olan öğrenciler, 7-9 Eylül 2022 İngilizce Yeterlilik Sınavında başarısız olan ya da itiraz sonucunu bekleyen öğrenciler) 12 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Düzey Belirleme Sınavına katılmaları zorunludur.

Düzey Belirleme Sınavı 12 Eylül 2022 tarihinde Maçka Kampüsünde gerçekleştirilecektir.

Öğrenci numarasının ilk iki hanesi 01-06 arasında olan öğrencilerimiz sınava 09:30'da başlayacaktır. Öğrenci numaranız bu grupta yer alıyorsa, salon ve sıra numaranız için tıklayınız.

Öğrenci numarasının ilk iki hanesi 07-82 arasında olan öğrencilerimiz ise sınava 13:15'te başlayacaktır. Öğrenci numaranız bu grupta yer alıyorsa, salon ve sıra numaranız için tıklayınız.

Sınava geçerli bir kimlik belgesi ile gelinmelidir (Sınav giriş belgesi olmayacaktır). Sınav süresi 2 saat 15 dakikadır. 

Yabancı Diller Yüksekokulu