Bu duyuru 2022 YKS ile Yerleşen Lisans Öğrencileri, UOLP Çift Diploma - Suny Hazırlık Öğrencileri, Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrenciler ve Yurt Dışından Kabul Edilecek Asil Listesindeki Lisans Adaylarını ilgilendirmektedir.

Hazırlık okuyacak olan tüm öğrencilerin (geçerli bir sınav sonuç belgesi bulunmayan ve İngilizce Yeterlilik Sınavına girmemiş olan öğrenciler ile 7-9 Eylül 2022 İngilizce Yeterlilik Sınavında başarısız olan öğrenciler) 12 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Düzey Belirleme Sınavına katılmaları zorunludur. Düzey Belirleme Sınavı kaydınız otomatik olarak yapılacaktır. Tüm öğrenciler sınava Maçka Kampüsünde girecektir. Düzey Belirleme Sınavına gireceğiniz sınıf ve saat Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 10 Eylül 2022 tarihinde ilan edilecektir.  Lütfen www.ydy.itu.edu.tr üzerinden duyuruları takip edin.