Sevgili Öğrencilerimiz,

08-11 Şubat 2021 Yeterlilik Sınavı Sonuçları için  aşağıdaki sayfadan sorgulama yapabilirsiniz. İTÜ öğrencileri öğrenci numarasıyla, İTÜ dışı adaylar ise doğrudan 7 haneli sınav kayıt numarası ile sonucunu görüntüleyebilir.

Yeterlilik Sınav Sonucu Sorgulama Sayfası

1. Oturum Puanı Language Comprehension ve Reading bölümlerine,
2. Oturum Puanı Listening ve Writing bölümlerine karşılık gelmektedir.

İtiraz süreci sonuçların açıklanmasıyla başlamış olup, 17 Şubat 2021 Çarşamba saat 17:00 itibarıyla sona erecektir. İtirazlar yalnızca İTÜ Yardım üzerinden alınacaktır. Sınav notuna itiraz eden öğrencilerimizin yalnızca "Writing" bölümleri yeniden değerlendirilir.

http://yardim.itu.edu.tr/ adresinden Yabancı Diller Yüksekokulu > İngilizce Yeterlilik Sınavı > Sınavla İlgili Sorular kategorisi üzerinden bilet oluşturup Writing puanınıza itiraz başvurusunda bulunabilirsiniz. İlgili bilette AdınızSoyadınız ve Elma hesabınızda kullandığınız E-posta adresiniz mutlaka yer almalıdır. Bunun haricindeki kanallardan yapılan itiraz başvuruları dikkate alınmayacaktır.

İtiraz başvuruları toplu olarak değerlendirilecek olup buna ilişkin gerekli duyuru sitemizde yapılacaktır.