8 Şubat 2021 İngilizce Yeterlilik Sınavında teknik aksaklık yaşayan öğrencilerimizin telafi sınavı başvuruları 10 Şubat 2021 saat 13:00’te sona erecektir. Daha önce İTÜ Yardım üzerinden telafi başvurusunda bulunan adayların yeniden başvuru yapmalarına gerek yoktur. Telafi sınavına katılım zorunlu değildir. Telafi başvurusunda bulunmuş olup sınava girmeyen adayların 8 Şubat 2021 tarihli sınav sonuçları geçerli olacaktır. Telafi sınavına giren adayların 8 Şubat 2021 tarihli sınav sonucu dikkate alınmayacak, 11 Şubat 2021 tarihli sınav sonuçları geçerli olacaktır.

Telafi sınavına başvuru yapan adayların Elma hesaplarına sınav ataması gerçekleştirildikten sonra tekrar duyuru yapılacaktır.

Telafi Sınavı Yardım Bileti Açma Adımları

http://yardim.itu.edu.tr/ adresinden Yabancı Diller Yüksekokulu > İngilizce Yeterlilik Sınavı > Sınavla İlgili Sorular kategorisi üzerinden yaşadığınız sorunu anlatarak bilet oluşturup telafi sınavı başvurusunda bulunabilirsiniz. İlgili bilette Adınız, Soyadınız ve Elma hesabınızda kullandığınız E-posta adresiniz mutlaka yer almalıdır. Bunun haricindeki kanallardan yapılan telafi başvuruları dikkate alınmayacaktır.