Yabancı Diller Yüksekokulu Uluslararası Danışma Kurulu toplantısı 2 Şubat 2021 ve 4 Şubat 2021 tarihlerinde iki ayrı uzaktan oturum şeklinde gerçekleştirildi. Toplantılara danışma kurulu üyelerimiz Prof. Julia Hüettner(Viyana Üniversitesi), Angelika Rieder-Bünemann (Viyana Üniversitesi) ve Valley Peters (Montana State Üniversitesi) ile Yüksekokul müdürümüz Dr. Nilüfer Ülker, Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız Sibel Dursun ve İmge Şahin Girtten katıldı. Toplantılar süresince Danışma Kurulu üyelerimiz YDY Stratejik Hedefleri kapsamında yapılması planlanan iyileştirmeler ile ilgili bilgilendirildi. Bu çerçevede, görüş ve önerileri alındı. Tüm Kurul üyelerimize değerli katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Feb.2, 2021 Meeting-Photo 3

Screen Shot 2021-02-04 at 20.00.23