2020-2021 Güz Dönemi Sonu İngilizce Yeterlilik Sınavı 08 Şubat 2021 - Saat 10:00'da çevrim içi olarak tek oturum halinde gerçekleştirilecektir. Sınav sırasında teknik problemler nedeniyle sınavı tamamlayamayan veya sınava giremeyen öğrenciler için 11 Şubat 2021 Saat 10:00'da yine çevrim içi olarak tek oturum halinde telafi sınavı yapılacaktır.

Sınav başvuruları 20 Ocak 2021 tarihinde başlayacak, 28 Ocak 2021 Saat 17:00'de bitecektir. Sınava başvuru sürecinde takip edilmesi gereken adımlar ve sınavın uygulanacağı platform hakkındaki bilgiler 20 Ocak 2021 tarihinde bu sayfa üzerinden detaylı olarak duyurulacaktır.

Kayıt sürecinin sonlanmasının ardından İngilizce Yeterlilik Sınavı öncesinde Demo Sınav yapılması planlanmaktadır. Bu sınavla ilgili bilgiler de daha sonra duyurulacaktır.

Sınav içeriği ile ilgili detaylı bilgiler ve sınav kuralları için web sayfamızı takip ediniz.

YÖK'ün ilgili yazısı uyarınca; dijital ortamlara erişimi olmayan öğrencilere, bulunduğu yerdeki üniversite birimleri öncelikli olmak üzere, başvurdukları takdirde, kamu kurumlarının bilgisayar ve internet olanaklarına erişim imkânı sağlanabilecektir.