Bu duyuru ve düzey belirleme sınavı yalnızca 16 Ekim 2020 ve Sonrasında Kaydolan veya Evrakı Tamamlanan Öğrencileri ilgilendirmektedir.

Düzey Belirleme Sınavı için giriş bilgileriniz @itu.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinize (https://webmail.itu.edu.tr/) gönderilmiştir. Sınavı 28 Ekim 2020 Saat 08:00 - 19:00 arası size en uygun olan saatte başlatarak tek oturum halinde tamamlayabilirsiniz.

@itu.edu.tr uzantılı e-posta hesaplarına erişimi olmayanların ivedilikle Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile iletişime geçerek, e-posta adreslerine erişim sağlamaları gerekmektedir. Söz konusu işlem için https://yardim.itu.edu.tr/ > Yardım Bileti Oluşturun > Bilgi İşlem Daire Başkanlığı > Kullanıcı Hesabı kategorisinden yardım bileti oluşturabilir veya https://bidb.itu.edu.tr/ adresindeki iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz.

 

Sınav giriş ekranına e-postada gelen bağlantı üzerinden gittiğinizden emin olunuz. Şifrenizde yer alan büyük harf - küçük harf, sayı - harf (özellikle o ve 0), yakın harf (L ve I gibi) kombinasyonlarını dikkatli bir şekilde giriniz. Şifrenizin başında ve sonunda fazla karakter olmadığına emin olunuz (fazladan boşluk kopyalanması gibi).

Düzey Belirleme Sınavı Kuralları’nı dikkatlice okumanızı bir kez daha hatırlatırız.

@itu.edu.tr uzantılı e-posta hesaplarınıza erişim sorunlarınız HARİÇ Düzey Belirleme Sınavı konusunda karşılaştığınız diğer sorunlarla ilgili Yabancı Diller Yüksekokulu'na yardım bileti oluşturarak destek alabilirsiniz. Söz konusu işlem için http://yardim.itu.edu.tr/ adresinden Yabancı Diller Yüksekokulu > Düzey Belirleme Sınavı kategorisi üzerinden bilet oluşturabilirsiniz.

Yabancı Diller Yüksekokulu