Sevgili Öğrencilerimiz,

17 Ağustos 2020 Yeterlilik Sınavı Kesin Olmayan Sonuçları aşağıda duyurulmuştur. Kesin sonuçlar, Writing bölümünün değerlendirilmesi ve sınav güvenliği kontrollerinin tamamlanmasının ardından resmileşecektir.

19 Ağustos 2020 Çarşamba günü Saat 10:00'da yapılacak olan telafi sınavına girme durumunda olan öğrencilerimiz de sonuç listesinde yer almaktadır. Telafi sınavına girebilecek öğrencilerimizin, sonuç listesindeki puanlarının (Writing bölümü hariç) yeterli olduğunu düşünmeleri halinde telafi sınavına girmeleri zorunlu değildir. Bu durumda 17 Ağustos 2020 tarihli sınav sonuçları dikkate alınacaktır.

Telafi sınavı KATILIMCILARININ sınava giriş bilgileri 18 Ağustos 2020 Salı günü 17:00'ye kadar e-posta adreslerine gönderilecektir.

17 Ağustos 2020 Sonuç ve Telafi Listesi