Bu sınavda otomatik kayıt edilecek öğrenci bulunmamaktadır. Tüm adayların aşağıda belirtilen şekilde başvuru yapması gerekmektedir:

Online İngilizce Yeterlilik Sınavı başvuruları 28 Temmuz 2020 saat 10:00 – 12 Ağustos 2020 saat 17:00 arası http://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/english_exam/ adresinden alınacaktır.

Sınav giriş bilgileri (kullanıcı adı, şifre ve sınav bağlantı adresi) e-posta üzerinden iletileceği için, elektronik ortamda başvuru yapılırken, adayların, e-posta bilgilerini doğru bir şekilde yazdığından emin olması gerekmektedir.

Elektronik ortamda başvuru yapıldıktan sonra sınav ücretinin 28 Temmuz saat 10:00 – 12 Ağustos 2020 saat 17:00 arası Vakıflar Bankası şubelerine gidilerek ödenmesi gerekmektedir. ATM veya EFT üzerinden ödeme yapmayınız. Vakıflar Bankası şubelerine gidip ödeme yapınız. Bankaya ödeme yapılırken açıklama kısmına Kayıt No, Adı Soyadı ve “İngilizce Yeterlilik Sınavı Sınav Ücreti” ibaresi mutlaka yazılmalıdır. Kayıt No, İngilizce Yeterlilik Sınavı için elektronik ortamda başvuru yaptığınızda verilen numara olup Aday No ya da Öğrenci Numarası değildir. 

Sınava ilişkin tüm detaylar (kurallar ve sınav içeriği) ve gelişmeler (olası kural ve tarih değişiklikleri) İTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinden ilan edilecektir.