Bireysel Öğrenme Merkezi Semineri 2 - Güz 2022

by Melis Saylaç | Kas 21, 2022
Independent Learning Center (ILC), “How to Email your Professor" başlıklı bir seminer sunuyor. A-101 amfisinde iki oturum yapılacaktır. Kayıt gerekli değildir.

23 Kasım Çarşamba 14:00

24 Kasım Perşembe 11:30

HATIRLATMA: ILC ayrıca çalışma ve dil becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olmak için ÇALIŞMA OTURUMLARI ve MENTORLUK sunar. Bizi çevrimiçi bulun veya ayrıntılar için ILC'ye gelin.

ITU SFL INDEPENDENT LEARNING CENTER

web ilc.itu.edu.tr

insta @itu.ilc

İstanbul Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık Programları, Nisan 2018 ile Nisan 2027 arasında CEA (Commission on English Language Program Accreditation) tarafından tekrardan akredite edilmiştir ve İngilizce Dil Programları ve Kurumları için CEA Standartlarını kabul eder. CEA, ABD’deki Eğitim Bakanlığı tarafından ABD’deki İngilizce dil programları ve kurumları için ulusal olarak tanınan bir akredite ajansı olarak kabul edilmektedir. Bu akreditasyon hakkında daha fazla bilgi için lütfen CEA, 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314, (703) 665-3400, www.cea-accredit.org adresinden iletişime geçin.

cea

Sayılarla Yabancı Diller Yüksekokulu