Bu duyuru yalnızca üniversitemize DGS ve Ek Yerleştirme ile kaydolan öğrencilerimiz, muhtelif kayıt listelerinde yedekten asile geçenler ve çeşitli nedenlerden evrakları geç tamamlanıp İngilizce Hazırlık statüsüne sonradan geçmiş öğrencileri ilgilendirmektedir.

Kur ve sınıflarınız belirlenmiştir. Sonuçlar için tıklayınız. (Üniversiteye kaydını yaptırdıkları tarih ya da eksik evrak sebebiyle 2 Ekim 2023 tarihli sınava giriş listesinde adı yayınlanmadan bu sınava girmiş olan öğrencilerimizin sonuçları öğrencilik durumlarının teyit edilmesinden sonra açıklanacaktır.)

Ders saatleri duyurusu için tıklayınız.

Kayıt sürecinin halen devam etmesi nedeniyle 2 Ekim 2023 tarihli sınavın giriş listesinde adı bulunmayan öğrenciler için yakın zamanda yeni bir düzey belirleme sınavı yapılacaktır.

Lütfen duyuruları takip edin.