Bu duyuru Lisans Hazırlık Programı öğrencilerini ilgilendirmemektedir. Lisans Hazırlık Programı öğrencilerimiz bir önceki duyuruyu inceleyebilirler.

Sevgili Çift Diploma Öğrencilerimiz,

Sınıf ve derslik bilgileriniz için tıklayınız.

2023-2024 Akademik Yılı Uluslararası Ortak Lisans Hazırlık Oryantasyon Programı 3 Ekim 2023 tarihinde İTÜ YDY Maçka Kampüsü Atrium Binasında (Ek Bina) gerçekleşecektir. Dersler aynı gün oryantasyon programından sonra başlayacaktır. İTÜ Açılış töreni sebebiyle 2 Ekim tarihinde Hazırlık Programında bir etkinlik gerçekleşmeyecektir.

3 Ekim 2023 Uluslararası Ortak Lisans Hazırlık Programı Oryantasyon Akışı:

Öğrencilerimiz 9.00’da sınıflarında kendi programları hakkında bilgi (Haftalık ders programı, ders saatleri, kitaplar, sınavlar,...) alacaklardır.

Sınıflarda yapılacak bilgilendirmelerden sonra öğrencilerimiz derslerine başlayacaktır.