Sevgili Öğrencilerimiz,

Kur atlama sınavına girip de başarılı olan ve kur düşme talebinde bulunan öğrencilerimiz yeni sınıflarına atanmıştır. Kur atlama sınavından yeterli puan alamayan öğrencilerimizin sınıflarında değişiklik yapılmamıştır. Kur değişikliği listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Kuru değişmiş olan öğrencilerimiz Ninova platformu üzerinden sınıflarına giderek, yeni sınıflarında daha önce yapılmış olan duyuruları, eklenmiş ders materyallerini, daha önceki derslerin kayıtlarını ve uzaktan oturum davetlerini görebilirler. Kuru değişen öğrencilerimizin bu hafta için yeni sınıflarındaki derslerine Ninova'daki yeni sınıflarındaki Uzaktan Eğitim kutucuğu üzerinden katılmaları gerekmektedir. Daha önce eski sınıflardan e-posta yoluyla gelmiş olan ders katılım davetleri dikkate alınmamalıdır.

Kur Değişiklikleri Listesi