Düzey Belirleme Sınavı Hakkında

by Bekir Şerifoğlu | Eyl 14, 2021
Sevgili Öğrencilerimiz, Düzey Belirleme Sınavı, 27 - 28 Eylül 2021 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Düzey Belirleme Sınavına, İngilizce Yeterlilik Sınavına girmeyenler ve İngilizce Yeterlilik Sınavında başarısız olan öğrencilerin katılımı zorunludur. Düzey Belirleme Sınavına giriş için takip edilmesi gereken adımlar önümüzdeki günlerde detaylı olarak duyurulacaktır. LÜTFEN SINAV SÜRECİNDE YAPILACAK DUYURULARI DEVAMLI OLARAK BU WEB SİTESİ ÜZERİNDEN TAKİP EDİNİZ.
Sevgili Öğrencilerimiz,

Düzey Belirleme Sınavı, 27 - 28 Eylül 2021 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Düzey Belirleme Sınavına, İngilizce Yeterlilik Sınavına girmeyenler ve İngilizce Yeterlilik Sınavında başarısız olan öğrencilerin katılımı zorunludur.

1. Ulaş | Eyl 28, 2021
  2. Hind | Eyl 27, 2021
    Benim sınavım bugün ama elma hesapta çıkmıyor