UOLP öğrencileri için TWE sınavı

23 Ağustos 2017 tarihinde saat 10:00'da Uluslararası Ortak Lisans öğrencileri için TWE ( Test of Written English) sınavı yapılacaktır. Sınava katılmak isteyen öğrencilerin 9:30'da İTÜ Maçka Kampüsü EK bina YB5'de olmaları önemle duyurulur.

SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ 2017 YAZ KURSU TAKVİMİ

İTÜSEM Yaz Kursları kayıtlarımız başlamıştır. Detaylar için

MEB 2016 YLSY BURSİYERLERİNİN DİKKATİNE!

1416 SAYILI KANUN VE BUNA BAĞLI YÖNETMELİK UYARINCA YURT DIŞINDA LİSANS VE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERE YAPILACAK ÖDEMELER HAKKINDA YAPILAN TEBLİĞ’de yurt içinde dil öğrenimini düzenleyen 8. Madde uyarınca, bursiyerler dil eğitimi alacakları kurumları kendileri seçeceklerdir.

İstanbul Teknik &...

UOLP öğrencileri için duyuru

1 Ağustos 2017 Salı günü saat 10:00'da Test of Written English sınavı yapılacaktır. Girmek isteyen öğrencilerin sınav günü ve saatinde ek bina YB05'de hazır bulunmaları gerekmektedir.